Skip to content

WD-DELTA

De grote broer van de WD-Click

WD-Delta, bescherming tegen wateroverlast

Met de Waterdefender Delta heb je een stormvloedkering in huis die je woning en persoonlijke eigendommen optimaal beschermt tegen wateroverlast. Het waterschot is zelfs in een acute noodsituatie in een handomdraai geplaatst zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken bij overstromingen of hevige stortbuien.

Net als zijn kleine broertje (de WD-Click) is de WD-Delta in een handomdraai geïnstalleerd op het moment dat het nodig is. Bij een overstroming bijvoorbeeld of wanneer de wolken open breken en hevige stortbuien de straten laten volstromen. Met de WD-Delta hoef je je nooit meer zorgen te maken over schade aan je huis of garage ten gevolge van wateroverlast of een ondergelopen kelder waarbij al je persoonlijke spullen verloren gaan. De stormvloedkering is uitgebreid getest en biedt bescherming tegen alle vormen van wateroverlast. Hij is speciaal ontwikkeld om deuropeningen en garagepoorten te beschermen. Dé plekken die het meest te verduren hebben als er sprake is van wateroverlast.

In tegenstelling tot de WD-Click is er bij de WD-Delta een kleine aanpassing vereist aan de deur of garageopening. De waterkering is opgebouwd uit twee alu-profielen met EPDM-rubbers waar het waterschot eenvoudig en snel tussen geplaatst kan worden in een noodsituatie. De alu-profielen worden van tevoren bevestigd aan de muren van de deuropening of de garagepoort. Het waterschot is vervaardigd van aluminium en is dus eenvoudig te hanteren in geval van nood. Zelfs bij een onverwachte wolkbreuk is het waterschot dus in no-time geplaatst en zijn je persoonlijke eigendommen beschermd tegen de invloed van het (regen)water.

Zo installeert u de WD-Delta

Geen bijzondere gereedschappen en hulpmiddelen vereist

De alu-profielen van de WD-Delta zijn eenvoudig te installeren. De meegeleverde pluggen en schroeven zorgen ervoor dat de alu-profielen stevig op hun plek blijven en voor een waterdicht geheel zorgen wanneer je het waterschot in de profielen plaatst. Geen ingewikkeld gedoe dus, er is voorafgaand geen onderzoek nodig en je hoeft ook geen speciale materialen aan te schaffen om de stormvloedkering te installeren.

De stormvloedkering is vervaardigd van stevig aluminium en EPDM-rubberprofielen. Door gebruik te maken van dit soort kwalitatieve materialen zijn je huis, garage en persoonlijke eigendommen niet alleen optimaal beschermd tegen wateroverlast. Ook kent het waterschot een extreem lange levensduur en zul je dus extra lang profijt hebben van je investering!

Geen zandzakken meer nodig!

De WD-Delta is speciaal ontwikkeld om grotere deuropeningen en garagepoorten af te dichten. De schotten kunnen modulair worden opgebouwd. Mocht je echter behoefte hebben aan een stormvloedkering met een speciale afmeting, dan zit je bij Waterdefender.nl helemaal op de juiste plek. We kunnen de WD-Delta en de WD-Click geheel op maat maken zodat je huis, garage en persoonlijke eigendommen ten alle tijden optimaal zijn beschermd in geval van wateroverlast. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Ook geen last meer van Wateroverlast?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Veel tevreden klanten gingen u al voor.