Skip to content

WD-CLICK

De WD-Click is een robuust waterschot die beschermt tegen wateroverlast.

Bescherming tegen wateroverlast in een handomdraai

De strijd tegen water is ons niet vreemd. Al eeuwen vechten we tegen het water in ons kleine kikkerlandje dat grotendeels onder zeeniveau ligt. Soms in geval van overstromingen, veel vaker in het geval van hevige regenbuien die alsmaar vaker voor lijken te komen met de tijd. De huidige riolering is hier niet op bedacht waardoor huizen, garages en kelders onderlopen met alle schadelijke gevolgen van dien.

Waterdefender heeft de oplossing die het mogelijk maakt om je persoonlijke eigendommen te beschermen en schade aan het huis te voorkomen bij wateroverlast.

Onze waterschotten beschermen uw woning bij wateroverlast

Zoals de naam al zegt zet je deze waterkering in een handomdraai op. Verrast worden door een plotselinge wolkbreuk heeft niet langer schade aan de woning en persoonlijke eigendommen tot gevolg. In slechts enkele seconden is de WD-Click geïnstalleerd en zorgt hij voor bescherming tegen onverwachte wateroverlast. Water kan niet langer de woning betreden en ook spullen die in de kelder of garage staan opgeslagen zijn beschermd tegen wateroverlast.

Geen aanpassingen nodig

Iedereen kan de WD-Click zonder moeite en zonder hulpstukken installeren.
Er zijn geen ingrijpende veranderingen nodig aan het huis of de garage. De waterkering is zo ontwikkeld dat hij eenvoudig tussen elke muur geplaatst kan worden zonder toedoen van gereedschappen.


Het waterschot wordt geheel op maat gemaakt en kan modulair worden opgebouwd van 30 cm tot 70 cm zodat de woning zelfs bij een heftige overstroming perfect beschermd is tegen de invloed van water.
Het geanodiseerde alu-profiel is speciaal ontwikkeld om jaren mee te gaan.
De investering in onze WD-Click is dan ook een investering waar je jaren plezier van hebt en blij om zult zijn dat je hem gedaan hebt als de nood aan de man komt.

Geen zandzakken meer nodig!

De WD-Click is een universele waterschot die speciaal ontwikkeld is om deuropeningen van uw huis en kleine garagepoorten te beschermen tegen wateroverlast.
Behoefte aan een eenvoudig te installeren waterschot dat perfect past op een opening in je huis of garage met een speciale afmeting?
Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een waterschot op maat!
Waterdefender.nl kan waterschotten leveren tot een breedte van 250 cm zodat je altijd over een waterkering beschikt die naadloos aansluit op je huis, kelder en garagedeur zodat je persoonlijke eigendommen dus optimaal beschermd zijn tegen wateroverlast!

Ook geen last meer van Wateroverlast?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Veel tevreden klanten gingen u al voor.