Skip to content

WATERDEFENDER

Onze missie om je huis en garage te beschermen bij wateroverlast.

Over ons

In Nederland is de strijd met water ons niet vreemd. Het is tenslotte niet voor niets dat we als volkje bekend staan om onze innovatieve oplossingen om problemen rondom water tegen te gaan. Sinds kort kan daar weer een nieuwe innovatieve maatregel aan toegevoegd worden: onze waterschotten WD-CLICK en WD-DELTA

Waterkering voor thuis

De Deltawerken in Zeeland staan in de lijst met de zeven moderne wereldwonderen. Onze stormvloedkeringen voor thuis zullen niet zo snel opgenomen worden in deze wereldberoemde lijst, maar de werking van onze waterschotten is praktisch nagenoeg gelijk. In geval van nood zet je de WD-CLICK en de WD-DELTA in een handomdraai op zodat je woning en je persoonlijke eigendommen op en top beveiligd zijn tegen de invloed van water. Hetzij in geval van een stevige regenbui, hetzij in geval van een serieuze ramp als een overstroming.

Samen staan we sterk

In nauwe samenwerking met wateroverlast-specialist JK Flooding brengen wij de WD-Click en de WD-Delta naar de Nederlandse markt. De waterschotten worden door de bedenker van deze waterschotten in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid ten alle tijden gewaarborgd blijft.

De stormvloedkeringen voor thuis worden gemaakt van ijzersterke en duurzame materialen als aluminium voor de U-profielen en EPDM-rubbers voor de afdichtingen. De investering in de WD-CLICK of WD-DELTA is daarmee niet alleen een investering voor als er zich nu een acute noodzaak aandient om uw persoonlijke eigendommen te beschermen, maar tevens een investering waar je jaren na aanschaf nog steeds profijt van hebt.

Het is onze missie om je woning en persoonlijke bezittingen te beschermen tegen wateroverlast, ongeacht of de noodsituatie zich nu voordoet of in de verre, verre toekomst!